سوالات متداول

پرسش‌های رایج متقاضیان تانوما

برای دریافت و ثبت نام اینترنت فیبر نوری چه مراحلی را باید طی کنم؟

پیش از هر چیز از طریق مناطق تحت پوشش اطمینان حاصل کنید که منطقه شما به فیبر نوری مجهز شده است. سپس می توانید از طریق تماس با 3418، مراجعه به برندشاپ های مخابرات و یا تکمیل فرم ثبت نام در وبسایت برای دریافت تجهیزات اینترنت فیبر نوری اقدام فرمایید.

مهم‌ترین دلایل تمایز اینترنت فیبر نوری نسبت به سرویس‌ها دیگر (ADSL / VDSL و…) چیست؟

اینترنت فیبرنوری بدون اختلال، نویز و قطعی است. چون فیبرهای انتقال دهنده دیتا برخلاف سیم‌های مسی از جنس شیشه و نارسانا بوده و می‌توانند بالاترین سرعت را به مشترک انتقال دهند.

در حال حاضر حداکثر سرعت ارائه شده در سرویس های FTTH چند مگابیت بر ثانیه است؟

300 مگابیت بر ثانیه. سرویس‌های ابر و باد اینترنت فیبر نوری می‌توانند سرعتی بالغ بر 300 مگابیت بر ثانیه ارائه دهند که در مقایسه با سرویس‌های ADSL و  VDSL  چیزی در حدود 10 برابر بیشتر است.

آیا دوری و نزدیکی به مرکز مخابراتی یا کابینت‌ها در کیفیت و سرعت سرویس اینترنت فیبر نوری تاثیرگذار است؟

خیر. شما با داشتن یک فیبر اختصاصی در خانه یا محل کار خود، حتی با دور بودن از مرکز مخابراتی، هیچ افت سرعت یا کیفیتی در سریس دریافتی خود مشاهده نخواهید کرد.

آیا داشتن خط تلفن ثابت برای دریافت اینترنت فیبر نوری ضروری است؟

خیر. مشترکین برای دریافت این اینترنت تنها نیاز به فیبرکشی واحد خود داشته و بدون نیاز به خط تلفن ثابت می‌توانند از کلیه امکانات اینترنت پرسرعت فیبر بهره مند شوند.

سرعت آپلود و دانلود در اینترنت فیبر نوری به چه نسبت تغییر خواهند کرد؟

برخلاف دیگر سرویس‌های اینترنتی بر بستر سیم مسی (که سرعت آپلود حدود یک هشتم سرعت دانلود است)، در اینترنت بر بستر فیبر نوری سرعت آپلود و دانلود با هم برابر بوده و به همین دلیل یکی از بهترین و مناسب‌ترین گزینه‌ها برای برگزاری جلسات و کلاس‌های آنلاین، فریلنسینگ، گیمینگ و یا مکالمات تصویری است.

آیا دریافت خط تلفن ثابت در مناطقی که مرکز مخابرات، کافو خالی بر بستر سیم مسی ندارد امکان پذیر است؟

تنها شرط لازم برای دریافت خط تلفن ثابت (به هر تعداد) در این مناطق، مجهز بودن منطقه شما به بستر فیبر نوری و اقدام برای ثبت نام تجهیزات فیبر نوری و سپس ثبت نام خط تلفن ثابت است.

برای دریافت اینترنت فیبر نوری به چه تجهیزاتی نیازمندیم؟

خانه یا محل کار شما یک بار برای همیشه فیبرکشی و تجهیز می شود. در مرحله بعد با دریافت یک مودم مخصوص فیبر نوری می‌توانید از امکانات اینترنت پر سرعت و همچنین استفاده از خط تلفن ثابت بهره‌مند شوید.

آیا می توان از مودم های قدیمی ADSL یا VDSL برای دریافت اینترنت فیبر نوری استفاده کرد؟

خیر. برای دریافت سرویس پر سرعت فیبر نوری ضروری است تا از مودم‌های مخصوص آن (G- PON) برای این منظور استفاده کنید. همچنین برای استفاده از خطوط تلفن ثابت بر بستر فیبر وجود مودم الزامی است.

آیا می توان بدون داشتن اینترنت فیبر نوری، خط تلفن ثابت را بر روی بستر فیبر برگردان و دریافت کرد؟

 بله. با داشتن فیبر کشی در واحد خود و دریافت مودم مخصوص می توانید تنها از تجهیزات تلفن ثابت بهره مند شوید.

تفاوت سرویس های اینترنت فیبر نوری با سرویس های اینترنت TDLT (مثل مبین نت، ایرانسل، همراه اول و …) در چیست؟

حداکثر سرعت ارائه شده در این سرویس ها 40 مگابیت بر ثانیه بوده که این سرعت در اینترنت فیبر نوری بالغ بر 100 مگابیت بر ثانیه است. هزینه بسته یا سرویس در اینترنت TDLT چندین برابر سرویس های FTTH است. سرعت اپلود در سرویس های TDLT حداکثر 10 مگابیت بر ثانیه و در سرویس های FTTH  در حدود 100 مگابیت  بر ثانیه است.

آیا خط های تلفن pcm هم می توانند از خدمات اینترنت پر سرعت فیبر استفاده کنند؟

بله. همان‌طور که گفته شد برای دریافت سرویس‌های اینترنت فیبر نوری هیچ نیازی به داشتن خط تلفن ثابت نیست. به همین علت خط‌های تلفن pcm هیچ خللی در دریافت این سرویس‌ها وارد نمی‌کنند.

موضوعات، به تفکیک

در صورتی که پاسخ مورد نظرتان را دریافت نکردید، کافی‌ست از طریق شماره‌های بخش پشتیبانی، با کارشناسان ما گفتگو کنید.

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.